torsdag 9. juli 2009

Hva vil DU lese om?

Vi i Maggie Wonka er opptatte av at DU skal være fornøyd med oss og den nye bloggen vår. Delta på vår lille avstemning til høyre og stem for hva du vi lese mer av i denne bloggen!

3 kommentarer:

  1. Hei!
    I fjor sommer kjøpte jeg en nydelig grå Maggie Wonka kjole til et bryllup - jeg elsker den kjolen. Har brukt den til flere anledninger :-). Og i dag kjøpte jeg meg to kjempe fine Maggie Wonka sommerkjoler - kjempe fine!! Det jeg egentlig vil si er at jeg syns fasongen på kjolene er såå fine. Jeg har født 3 barn, og er dessverre langt fra noen sylfide lenger...men disse kjolene passer kroppen min og sitter så fint! Jeg digger Maggie Wonka kjolene mine!!

    SvarSlett
  2. Passform er noe vi i Maggie Wonka legger myye fokus på. Det skal være lett å føle seg fin og komfortabel i klærne våre!

    Herlig å høre at du er fornøyd med kjolene dine - du kommer nok til å elske høstkolleksjonen vår som også har mange fantastiske kjoler!

    Send inn et bilde av deg selv i en av Maggie Wonka kjolene dine til info@maggiewonka.com og bli med på vår konkurranse om å vinne et plagg fra sommerkolleksjonen!:)

    Tonje :)

    SvarSlett
  3. Hei igjen!
    Gleder meg til høstkolleksjonen! Og jeg skjønner veldig godt at dere legger mye fokus på passform! Jeg må som oftest prøve mye klær, for å finne noe som passer meg. Men alle kjolene jeg har prøvd fra Maggie Wonka har faktisk passet - helt utrolig!

    Mvh fornøyd kjøper

    Ps: Hadde vært moro å være med på konkurranse, men tør nok ikke å sende bilde som kanskje skal publiseres? He..he..er nok litt pysete der.. Ha en fin dag!

    SvarSlett