fredag 31. juli 2009

Cecilie Juvodden - En grand lady!





For en liten stund tilbake fikk Cecilie Juvodden æren, som en av 13 spesielt utvalgte norske kvinner, av å designe sitt eget rom på "Ladies Floor" på Grand Hotel i Oslo (http://www.ladiesfloor.no/no/Varelser--Suiter/Ladies-Floor/Cecilie-Juvodden/). Nå kan DU overnatte på det rommet Cecilie designet om du er i Oslo! Rommet er kalt "Prêt a porter" .
Cecilie forteller til TB.no:
– Dette er jo et helt fantastisk prosjekt. Det er flott at vi kvinner har fått en egen etasje, sier hun.Cecilie har reist mye. Og sett mange hotellrom.
– Etter mange nok netter på hotell, blir man lei av å sitte alene i baren eller i restauranten. Derfor flykter mange kvinner til rommene sine om kvelden. Da er det jo flott å ha et rom som dette å gå til, sier Cecilie.
Du skal ikke kjede deg om du tar inn på Cecilie Juvoddens "prêt a porter". Her ligger blader, filmer og musikk. Et stativ med Cecilies designklær står til din disposisjon, om du ikke vil boltre deg i de store, myke putene på sofaen.
– Bordet er fra et loppemarked, og så har vi malt det i gull. Og veldig mye av dekoren er fra mitt eget verksted. Det er blitt veldig personlig, forteller Cecilie, og peker på collagen som henger på veggen.– Den har jeg laget selv. Det samme med flere av bildene. Det er veldig mitt.
(Tekst og foto: Ane Hunstadbråten)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar